English for work – učenje po modulih

Vam vodenje sestankov v angleškem jeziku povzroča glavobole?
Ste v zadregi, ko si dopisujete s poslovnim partnerjem iz tujine?
Porabite ure in ure pri sestavi ponudbe v tujem jeziku?

Za tiste, ki se pri svojem delu dnevno ali pogosto srečujete z angleščino, smo razvili dva prav posebna programa: Business English – Skills courses (22 lekcij) in dlje časa trajajoči English for Work (44 lekcij). Poleg jezikovnega znanja prinašata tudi usvajanje poslovnih veščin. Skozi igre vlog se preizkusite kot odličen pogajalec, uspešen prodajnik in prepričljiv predstavnik podjetja. Na NISTI po meri pripravimo program, ki ustreza vašim potrebam.

Učinkovito izobraževanje vedno sledi potrebam tistih, ki se učijo.

D1979-0339

1. Program: Business English – Skills courses

• Presentations in English
• English for Meetings
• Negotiations in English
• Writing Emails in English
• English for Customer Care
• English for Marketing Executives
• Financial English
• English Correspondence
• English for Research and Development

Vsak modul je ciljno usmerjen in vključuje 22 lekcij.

2. Program: English for Work. Vključuje učenje jezika skozi najpogosteje rabljene poslovno-komunikacijske veščine pri vsakodnevnem poslovanju s tujino.

Metodologija Komunikacijska metoda našim tečajnikom omogoča učenje preko sodelovanja in reševanja uporabnih nalog. Spodbujamo aktivno rabo jezika, ki pripomore k samozavesti posameznika. S Kung-Fu pristopom do učenja zagotavljamo znanje in kontinuiran napredek.

Spremljanje napredka in poročanje Razgovor, nasvet in usmeritev tečajnika so orientacija pri izobraževanju. Sprotno preverjanje znanja, pisanje testov in medsebojno ocenjevanje pa vodijo do želene ravni znanja.

Smo edina jezikovna šola, ki s spletnim programom Nista Assistant zagotavlja dostop do učne snovi in dodatnega gradiva ter vpogled v prisotnost na srečanjih tako za tečajnike kot njihove delodajalce.

obseg tečaja: 22/44 lekcij, 1 lekcija = 45 min
kako: 2x tedensko po 2 šolski uri
za koga: za tečajnike, ki angleščino že uporabljajo in bi želeli svoje znanje nadgraditi
skupina: max. 9 tečajnikov, v povprečju 5 tečajniki
vodja tečaja: tečaj vodi profesor angleškega jezika – naravni govorec, z mednarodnimi izkušnjami
zaključek tečaja: ob koncu I. termina (22/44 lekcij) tečajniki preverijo svoje znanje s testom in pridobijo opisno poročilo o napredku
Jezikovni bombonček: Brezplačne jezikovne delavnice Enjoy English. Vsak četrtek 16.30–17.30. Za mreženje in sproščeno, tekočo komunikacijo.

business-businessman-busy-young-adult-office-workplace-work-career-meeting-welcoming-phone-laptop-computer-it-computing-typing-1622397-1