Jezikovni tečaji v tujini tudi med božično-novoletnimi prazniki

Nimate še načrtov, kako preživeti božično-novoletne počitnice? Odločite se za udeležbo na jezikovnem tečaju v tujini. Ponujamo vam 4 zelo kvalitetne jezikovne šole, ki med prazniki puščajo svoja vrata odprta in organizirajo odličen jezikovno-božični program. Izbirate lahko med tečajem angleščine (London), nemščine (Berlin), italijanščine (Salerno) ter španščine (Barcelona, Granada, Madrid, Malaga, Salamanca, Sevilla, Tenerife in Valencia).
Poleg jezikovnega tečaja boste s predstavniki šol obiskali praznično okrašena središča mest in se udeležili prazničnega dogajanja (koncertov, predstav, sejmov …). Bivate lahko pri družini, v stanovanju, rezidenci ali hotelu.

slided

Prav posebno ponudbo ponuja letos šola FRANCES KING iz Londona, kjer je dvotedenska cena tečaja s 600 GBP znižana na kar 475 GBP. Omogočajo pa vam tudi paket z vključenim bivanjem v rezidenci Superior, s končno ceno 795 GBP za dva tedna.

Ugodna je tudi trenutna cena povratne letalske karte do Londona v terminu  18. 12. – 31. 12. Za let iz Ljubljane boste odšteli le od 55 EUR iz Trsta pa od 45 EUR.

Za več informacij o jezikovnih tečajih med božično-novoletnimi prazniki kliknite sem →

Christmas_course_5