Jezikovni tečaji v tujini z Nisto!

Kam so naši tečajniki v letu 2018 največ potovali?

Kako je svoje jezikovno potovanje v New York preživel youtuber JAKEONTHEBOX?

Tudi v letu 2018 so naši tečajniki bili zelo pridni in odpotovali v številna mesta po Evropi in celem svetu. Tam so na jezikovnem tečaju ostali več tednov in nazaj prišli z nepozabno izkušnjo ter z veliko novega znanja jezika. Večina nam je po povratku povedala, da bi jezikovno potovanje z veseljem še podaljšala. Zelo nas veseli, da ste se z nami udeležili tečajev na kvalitetnih jezikovnih šolah in iskreno se vam zahvaljujemo za izkazano zaupanje!

Največ odhodov na jezikovne tečaje v preteklem letu je bilo v:
Berlin, Brighton, Cambridge, Dublin, Dunaj, Edinburgh, Firence, Gozo, Hamburg, Konstanca, Lignano, London, Malaga, Malta, Miami, Montpellier, Moskva, Munchen, New York, Nica, Oxford, Pariz, Salerno, Sevilla, Siena,…

cam18

V preteklem letu smo imeli tudi zelo različne tečajnike. Od najmlajših otrok, do najstnikov, mladih odraslih, odraslih, pa vse do tečajnikov v zlatih letih 40+ ali 50+, ter tistih, ki so tečaj jezika kombinirali s športom, kuhanjem ali plesom. Veliko je bilo poslovnežev, imeli smo tudi kombinacijo jezikovnega tečaja s pripravništvom in pa tečaje za pridobitev mednarodnega certifikata. Seveda pa so se na jezikovni tečaj v tujino odpravile tudi celotne družine. Vse nove programe naših partnerskih šol iz tujine, destinacije in odhode s spremstvom našega predstavnika in pa seveda cene za leto 2019 bomo objavili takoj po novem letu. V primeru prijave pred novim letom (v letu 2018) za odhode v letu 2019, nekatere šole sicer še upoštevajo cene iz leta 2018. Za več informacij nas kontaktirajte.

Vse informacije o jezikovnih tečajih v tuijini najdete na naši spletni strani:
www.tecajivtujini.si

YOUTUBER JACKONTHEBOX O JEZIKOVNEM POTOVANJU POSNEL KAR 6 VIDEO POSNETKOV

Letos se je z nami v tujino odpravil tudi zelo priljubljen najstniški youtuber JACKONTHEBOX. Pred, med in po jezikovnem potovanju je posnel kar 6 zelo lepih video posnetkov, v katerih si lahko prav vsi pogledate kako izgleda jezikovno potovanje v tujino. Čisto sam se je odpravil v New York in tam preživel dva čudovita tedna ter, kot pravi, zelo napredoval v angleščini. Če se želite prepričati, ali se 12 ali 14-letni najstniki lahko čisto sami zelo enostavno odpravijo na jezikovni tečaj tako po Evropi kot preko luže, si poglejte spodnji video posnetek.

Ostale video posnetke pa najdete na youtube kanalu JACKONTHEBOX.