Nistini jezikovni tečaji – garancija za znanje

Ljudje, ki govorijo več jezikov, lahko izrabijo vse prednosti življenja v sodobni Evropi, prav tako znanje (več tujih) jezikov prinaša priložnost za šolanje, študij in prakso v tujini. Jezikovni tečaji Jezikovnega centra Nista so garancija za uspeh na mednarodnem certificiranju, saj v zadnjih petih letih beležimo 100-odstotno uspešnost.

»Posebej ponosni smo na rezultat, ki ga dosegajo naši tečajniki na mednarodnih testiranjih. Prav vsi, ki so se v zadnjih petih letih pri nas pripravljali na izpit za pridobitev mednarodno veljavnega certifikata, so izpit opravili,« pove direktorica Jezikovnega centra Nista Alenka Rajčič. Z mednarodnim certifikatom okronamo znanje tujega jezika in si z njim pridobimo mednarodno priznan certifikat prestižne britanske univerze v Cambridgeu z neomejeno veljavnostjo, ki ga kot izjemno verodostojen dokaz prepoznavajo izobraževalne ustanove, institucije in podjetja.

nagradna igra predlog 1

Z mednarodno priznanim certifikatom dijaku omogočimo zaključek šolanja na British Boarding Schools (angleške srednje šole z internatom), ki so odlična odskočna deska za vstop na najboljše univerze v Angliji. Študentu mednarodni certifikat iz jezika predstavlja vstopnico za vpis na študij na najboljših tujih univerzah v zahodni Evropi, Avstraliji, Kanadi in ZDA, prav tako pa imetniku zagotavlja prednosti pri iskanju zaposlitve doma in v tujini. Jezikovni tečaji, ki v celoti temeljijo na programih Evropske unije, so sicer usmerjeni k pripravam za pridobitev mednarodnega certifikata, a če se tečajnik zanj ne odloči, ne bo znal manj. Sprotna preverjanja znanja ob tem zagotavljajo doseganje zastavljenih ciljev. Rajčičeva dodaja: »Če se tečajniki za mednarodni certifikat ne odločijo, mednarodnega certifikata ne morejo pridobiti, dobijo pa naš certifikat, ki je zaradi jasno zastavljenih učnih ciljev vsake jezikovne stopnje prav tako dokaz znanja, a nima mednarodne veljave.«

Intenzivnost tečajev, učitelje – naravne govorce in zelo jasno strukturiran učni proces kot ključne prednosti tečajev Jezikovnega centra Nista prepoznavajo tudi naši tečajniki. Irena Baša, svetovalka na področju človeških virov v podjetju Actual je tečaje za poslovni angleški BEC nivo certificiranja ocenila kot izjemno uspešne: »Programi so bili intenzivni, s prilagojenimi domačimi nalogami in dodatnimi materiali. Interakcija med učitelji in zaposlenimi , ki so se tečaja udeležili, je bila na visokem nivoju, udeleženci so z veseljem obiskovali vaje in predavanja ter redno izpolnjevali svoje obveznosti. Jezikovni center Nista je vodstvu podjetja omogočil, da je bila vsebina prilagojena dejanskim potrebam okolja v katerem je podjetje prisotno. Znanje naših zaposlenih je na ta način uporabno pri vsakodnevnem delu s tujci in verodostojno prikazano pri raznih javnih razpisih v tujini.«

Z vpisom v jezikovne tečaje Jezikovnega centra Nista lahko del uspešnega učenja tujih jezikov postanete tudi vi. Izpolnite jezikovni test in preizkusite svoje znanje. Glede na rezultate vas bomo uvrstili v tečaj jezikovne stopnje, ki bo obstoječe znanje nadgradil.

25. rojstni dan želimo v Jezikovnem centru Nista praznovati z vami! Obiščite Facebook stran Jezikovni center Nista, sledite navodilom in sodelujte v naši nagradni igri. Z nekaj sreče je lahko jezikovni tečaj, ki ga podarjamo, vaš.

 

Pogoji sodelovanja in navodila v nagradni igri 25 let jezikovnega centra NISTA