Predstavitev jezikovnih tečajev v tujini in pričetek vpisa za poletje 2019!

Naslednji teden bo na našem jezikovnem centru zelo pestro!
Zvrstili se bodo seminarji in predstavitve skupaj z našimi partnerji iz Velike Britanije.

Informacije o jezikovnih tečajih in študiju v tujini lahko pridobite v sredo na našem jezikovnem centru Nista, v petek in soboto pa na sejmu Informativa v Ljubljani.

SREDA, 23. 1. 2019 ob 17:00
»Jezikovne počitnice v Angliji – v mestu Cambridge« : predstavitev svoje šole in programov (za otroke, najstnike, mlade odrasle in odrasle) bo že tradicionalno vodil Alex Howlett, predstavnik priznane jezikovne šole Select English iz Cambridgea.

Predstavljene bodo tudi poletne jezikovne počitnice s spremstvom Nistinega predstavnika v Londonu, Berlinu in na Malti. Seveda, pa lahko pridobite informacije glede jezikovnih tečajev v tujini po celem svetu, za vse jezike in vse starosti, ki se jih lahko udeležite skozi celo leto!

PRIČETEK PRIJAV ZA POLETNE JEZIKOVNE KAMPE V TUJINI!
Vsi, ki ste že odločeni, da bi svojega otroka poslali na jezikovni kamp v tujino, se lahko že prijavite in si tako zagotovite mesto v želenem jezikovnem kampu, saj so trenutno na voljo še vsi kampi in vse vrste nastanitev!

Za več informacij klinite:
Jezikovne počitnice v tujini za otroke in najstnike s spremstvom našega predstavnika →

Jezikovni tečaji v tujini →

 

V petek 25. 1. in soboto 26. 1. pa nas najdete na izobraževalnem sejmu INFORMATIVA v Ljubljani, ki vsako leto poteka na Gospodarskem razstavišču. Tuja gosta bosta informacije z veseljem podajala tudi na Informativi. Letos bomo imeli dve stojnici, prva se bo nahajala takoj na vhodu, druga pa v dvorani A. Na stojnici v dvorani A boste lahko pridobili vse informacije glede študija v tujini.
Poleg Alexa, ki je vsako leto z nami na sejmu, bo letos v petek tudi najstniški Youtuber Jakeonthebox, ki je letos z nami potoval na jezikovni kamp New Yorku. Jake – Jaka bo z veseljem z vami delil izkušnje iz jezikovnega tečaja v tujini!.

Vsi, ki nas boste obiskali na predstavitvah ali na Informativi se lahko potegujete za VELIKO NISTINO NAGRADO.

Nagrada so jezikovne počitnice v Cambridgeu!
1- tedenski intenzivni tečaj angleščine in 1-tedensko bivanje pri družini s polpenzionom.

Vljudno vabljeni!

selectcamb