Angleščina

 

Angleščina je mednarodni jezik, katerega govorijo po celem svetu. Uporabna je tako v poslovnem svetu, vedno pogosteje pa tudi na zasebnem področju. Prav zaradi univerzalnosti, ki jo nudi, postaja poznavanje angleščine izredno pomembna in iskana vrlina. V našem centru angleščino poučujejo naši učitelji in tuji govorci jezika – native speakerji.

Tečaji splošne angleščine potekajo po programu New English File, katerega uporabljamo od začetne A1 (po kategorizaciji JC Nista – E4) do visoko nadaljevalne stopnje C2 (oz. E10). Na koncu vsake stopnje (132 ur) prejmejo tečajniki certifikat Jezikovnega centra Nista.

Znanje pa lahko tečajniki okronajo tudi z opravljanjem mednarodnega certifikata iz splošne ali poslovne angleščine, za kar nudimo prav posebne tečaje, ki so namenjeni izključno pripravi na opravljanje izpita. Izpit za pridobitev mednarodnega certifikata udeleženci opravljajo na British Councilu v Ljubljani (dvakrat oz. enkrat letno).

 


* JC Nista nudi tečaje kot pripravo na opravljanje mednarodnih certifikatov. Izpit za pridobitev mednarodnega certifikata udeleženci opravljajo na British Councilu v Ljubljani (dvakrat oz. enkrat letno).

 

Izberite Nistin tečaj angleščine:

ODRASLI:

- Mednarodni certifikati:

- Poslovna angleščina:

OTROCI:

NAJSTNIKI: