Prijava na brezplačen obisk naših tečajev

BREZPLAČEN OBISK NAŠIH TEČAJEV – Prijavite vašega otroka!

Pripravili smo vam možnost, da vaš otrok brezplačno obišče naše tečaje. Izpolnite spodnjo prijavnico in preverite naše metode!

Če pa še niste prepričani, da bi poskusili, pa nadaljujte z branjem in ugotovili boste zakaj je tako zelo pomembno, da se otroka v jezikovno izobraževanje vključi že zelo zgodaj.

Opomba: podatki označeni z * so obvezni.

Vaš otrok bo tako spoznal okolje in naš način interaktivnega in zabavnega učenja preko iger, poslušanja glasbe in drugih aktivnosti. Otroke zelo pritegnejo igre in aktivnosti prek naše pametne table.

Pomembno je, da se tudi starši prepričate, da bo vaš otrok čas preživljal sproščeno in koristno.

 • Bo tečaj kvaliteten in efektiven?
 • Bo učenje zanimivo in zabavno?
 • Se bo počutil sproščeno?
 • Bo v tujem jeziku tudi spregovoril?

Obiščite nas, prejeli boste odgovore na vsa vaša vprašanja in odpravili dvome.

Na ogled tečajev ste vabljeni tudi tisti, ki se zanimate za druge jezike (italijanščina, nemščina, kitajščina, …), pridite in preverite naše metode poučevanja.

Na enkrat lahko prijavite več otrok, vabljeni torej tudi starejši in mlajši bratci in sestrice!

PREDNOSTI UČENJA JEZIKOV V ZGODNJEM OTROŠTVU:

 • Naravno, sproščeno, zabavno, hitro in efektivno učenje, brez strahu
 • Spodbuja ustvarjalnost, Izboljšuje spomin, koncentracijo in sposobnost opravljanja več stvari hkrati
 • Večja radovednost, višji akademski dosežki

MIT PORUŠEN! – Otroka brez zadržkov vpišite na dva ali več tujih jezikov!

V nasprotju s splošnim prepričanjem, otroke, ki se učijo več jezikov hkrati, to ne zmede in ne mešajo jezikov. Naravno in brezskrbno raziskujejo po večjezičnih okoljih, kar možgane pripravi na učenje številnih drugih jezikov in jim odpre veliko možnosti za kasneje.

Za učenje tujih jezikov ni nikoli prezgodaj. Učenje jezika na Jezikovnem centru Nista je zabavno, spodbuja zdrav razvoj otroka in nudi številne kognitivne in socialne prednosti, ki bodo otroku koristile za vse življenje.

Otroci, ki z učenjem tujih jezikov pričnejo pred 3 letom, uporabljajo isti del možganov, enake spretnosti, kot uporabljajo pri učenju maternega jezika. Učenje poteka nezavedno in naravno. Starejši otroci in odrasli se jezika težje naučijo, ker je njihovo učenje zavestno s preučevanjem. Po 11. letu, centri v možganih, ki so odgovorni za usvajanje jezika, počasneje naraščajo in učenje jezika postane težje, zato je toliko bolj pomembno, da otroke v učenje vključite zelo zgodaj.

Mlajše tečajnike strah pred napakami ne ovira in jim tako omogoča sproščeno in zabavno učenje, ki je veliko hitrejše in bolj efektivno kot za tiste, ki z učenjem jezikov pričnejo po 5 letu.

Znanje tujih jezikov spodbuja tudi pravilnejše in bolj natančno učenje ter rabo maternega jezika.

Raziskave kažejo, da učenje drugega jezika krepi sposobnosti reševanja problemov, kritičnega mišljenja in poslušanja, izboljšuje spomin in koncentracijo. Otroci, ki obvladajo več jezikov, kažejo tudi znake večje ustvarjalnosti in dosegajo boljše akademske rezultate v vseh šolskih predmetih.

Več časa kot bo otrok namenil učenju jezikov, bolj bo znanje poglobil. Otrok bo rasel, se razvijal in širil obzorja s spoznavanjem drugih jezikov in kultur, kar bo v njem spodbudilo pozitiven odnos do kultur, povezanih s temi jeziki.

Znanje jezikov je pomembno tudi pri nadarjenih otrocih, ki jim šolske obveznosti ne predstavljajo nobenega izziva, saj si učenje več tujih jezikov vzamejo kot izziv kar jih veseli in dodatno motivira.

NE OKLEVAJTE, omogočite otroku lažje učenje jezikov in ga v tečaje vključite zdaj!

Tečaji angleščine ZA OTROKE, ŠOLARJE in NAJSTNIKE:

 • otroci EN-C (3 – 6 let) v TOREK, 15.9. ob 17:00
 • šolarji EN-P3 (7 – 8 let) v PONEDELJEK, 14.9. ob 16:30
 • šolarji EN-P4 (9 – 10 let) v PETEK, 18.9. ob 16:30
 • najstniki EN-T3 (11-12 let) v PONEDELJEK, 14.9. ob 18:05
 • najstniki EN-T5 (13-14 let) v ČETRTEK, 17.9. ob 17:00

VABLJENI :)