Nistina nagradna igra!

Vsem tečajnikom in zvestim obiskovalcem naše spletne strani ponujamo enkratno priložnost, da zadenejo brezplačni intenzivni dvotedenski jezikovni tečaj na Irskem. V nadaljevanju si preberite, kako se lahko potegujete za to privlačno nagrado.

 icns026886

 

Jezikovni center Nista nagrajuje

NAGRADNO VPRAŠANJE:

Česa na našem centru ne nudimo?

  • AU-PAIR
  • TEČAJI DOMA IN V TUJINI
  • ZAČETKI EXCELA
  • PREVAJANJE IN LEKTORIRANJE
  • PRIPRAVNIŠTVO IN DELO V TUJINI
  • ŠTUDIJ V TUJINI

Pravilni odgovor nam pošljite najkasneje do 6. februarja 2013 na nista@siol.net, pripišite svoje podatke (ime in priimek, telefonsko številko, datum rojstva in naslov). Med vsemi, ki boste poslali pravilen odgovor skupaj z vsemi podatki, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel glavno nagrado BREZPLAČNI DVOTEDENSKI TEČAJ ANGLEŠČINE V DUBLINU!

Pravila nagradne igre:

Vsak uporabnik lahko prejme le eno nagrado. Nagrade ni mogoče zamenjati, niti zahtevati njene denarne protivrednosti. Posamezen udeleženec lahko sodeluje večkrat, nagrajen pa je lahko le enkrat.

Ime in priimek nagrajenca bo objavljen na spletnem mestu www.nista.si. Vsi udeleženci nagradne natečaja se z udeležbo v nagradni natečaju izrecno strinjajo z objavo navedenih podatkov na spletnem mestu.

Nagrajenca bomo o prejemu nagrade obvestil tudi preko elektronske pošte, ki jo je zapisal s tem, ko je izpolnil prijavnico.

Vsi osebni podatki, pridobljeni od udeležencev nagradni igri, so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Udeleženci nagradne igre izrecno soglašajo, da organizator nagradne igre njihove osebne podatke, ki jih udeleženci posredujejo v okviru udeležbe v nagradni igri, uporabi za potrebe nagradne igre ter za svoje trženjske aktivnosti (obveščanje o produktih, storitvah, nagradnih igrah in natečajih in drugih promocijskih aktivnostih organizatorja nagradne igre).


Zakaj izbrati Nisto?

ZELO MAJHNE SKUPINE

od 4 do 6 tečajnikov

POUDAREK NA

KONVERZACIJI
Tečaj poteka izključno v učečem se jeziku

ODLIČNI PROFESORJI

Native speakerji

DOSTOPNA LOKACIJA

z brezplačnim parkiriščem pred šolo

98 %

USPEŠNOST TEČAJNIKOV

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS na 041 449 090 ali nam PIŠITE na school@nista.si

Naši partnerji