Učenje tujih jezikov je ena od investiciji v polno življenje

Tečajniki, zlasti šolarji, pogosto povedo, da v tujih jezikih radi govorijo , a jim branje in pisanje ne gresta najbolje od rok. Če si želimo prakse, šolanja, študija ali dela v tujini, je celovita komunikacija v tujem jeziku odločilnega pomena. Prav zato si v Jezikovnem centru Nista prizadevamo, da v skupinah jezikovnih tečajev, ki jih izvajamo, kombiniramo poučevanje izkušenih domačih učiteljev in naravnih govorcev, ki udeležencem skozi življenjske dogodke, praktične primere ali pa anekdote ponudijo vpogled v drugačno, tuje govoreče kulturno okolje.

»Iskanje načina jezikovnega izobraževanja, ki bo na eni strani dosegal Skupni evropski  referenčni okvir za jezike (CEFR) in standarde kakovosti na drugi strani pa tečajnikom, predvsem tistim mlajšim, ponudil učenje v prijetnem, igrivem in sproščenem okolju, je naš projekt vseživljenjskega učenja in rasti,« je ob praznovanju 25. obletnice Jezikovnega centra Nista povedala direktorica Alenka Rajčič.

20121114_142021

Individualni tečaji ali majhne skupine (ki ne presegajo 9 tečajnikov), uigrani dvojec domačega učitelja z izkušnjami in naravnega govorca (native speaker), sprotno preverjanje znanja tečajnikov, sledenje zahtevam mednarodnega certificiranja ter spletna podpora učenju jezikov z Nista Assistant so se skozi našo prakso izkazali kot dober recept za učenje vseh spektrov jezika (govorno, slušno, pisno in bralno razumevanje). Ob tem Rajčičeva dodaja: »Ker imamo v mislih prihodnost otroka, mladostnika ali odraslega, da bo lahko svojo pot nadaljeval s šolanjem, študijem ali prakso v tujini, naše tečajnike ne učimo le pisati in govoriti, ampak v tujem jeziku razmišljati, ob učenju spoznavati širšo kulturo naroda, navade in običaje. Naravni govorci so pri tem v izjemno podporo. Hkrati s slovenskim učiteljem, sploh pri mlajših tečajnikih poskrbimo, da se zaradi učitelja, ki govori slovensko, počutijo bolj varne in se zato lažje podajo na igrivo pot tujih jezikov.«

Mednarodna povezanost z jezikovnimi šolami v tujini nam omogoča, da izbiramo naravne govorce z izrazitim čutom za predajanje znanja, 25 let izkušenj pa nas je naučilo, da vsakega posameznika, ki se pri nas uči, individualno ali v skupini, posebej spremljamo. Prav zato je pri nas precej običajno, da šolarji na določeni zahtevnostni stopnji niso stari enako, ampak skupina ustreza jezikovnemu znanju vsakega od njih. »Tečaj nemščine me je prijetno presenetil – zaradi učiteljičinega pristopa in podajanja snovi ter vzdušja v skupini je bilo učenje jezika prijetna izkušnja. Najbolj mi je bilo všeč majhno število tečajnikov v skupini ter vzdušje na tečaju,« je po zaključku tečaja zapisal Marko Posavčevič.

Učenje jezika ni le učenje časov, nepravilnih glagolov, določnih členov ali dolgih besed, ki jih bomo v življenju redko uporabili. Učenje jezikov omogoča vstop na odlične tuje šole ali univerze, boljše in večje zaposlitvene možnosti v tujini, širjenje obzorij. Učenje tujih jezikov je ena od investiciji v polno življenje. 

Komuniciranje v tujem jeziku v celoti, ne le na papirju, tečajnikom zagotavlja znanje, ki ga potrjuje tudi uspeh na mednarodnih izpitih za certificiranje znanja tujih jezikov. Tečajniki Jezikovnega centra Nista v zadnjih petih letih na mednarodnih izpitih preverjanja znanja dosegajo 100-odstotno uspešnost.

Z vpisom v jezikovne tečaje Jezikovnega centra Nista lahko del uspešnega učenja tujih jezikov postanete tudi vi. Izpolnite jezikovni test in preizkusite svoje znanje. Glede na rezultate vas bomo uvrstili v tečaj jezikovne stopnje, ki bo obstoječe znanje nadgradil.

25. rojstni dan želimo v Jezikovnem centru Nista praznovati z vami! Obiščite Facebook stran Jezikovni center Nista, sledite navodilom in sodelujte v naši nagradni igri. Z nekaj sreče je lahko jezikovni tečaj, ki ga podarjamo, vaš.

 

Pogoji sodelovanja in navodila v nagradni igri 25 let jezikovnega centra NISTA

 

Zakaj izbrati Nisto?

ZELO MAJHNE SKUPINE

od 4 do 6 tečajnikov

POUDAREK NA

KONVERZACIJI
Tečaj poteka izključno v učečem se jeziku

ODLIČNI PROFESORJI

Native speakerji

DOSTOPNA LOKACIJA

z brezplačnim parkiriščem pred šolo

98 %

USPEŠNOST TEČAJNIKOV

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS na 041 449 090 ali nam PIŠITE na school@nista.si

Naši partnerji