Dobrodošli

Jezikovna šola z najdaljšo tradicijo na Obali

Jezikovna šola Nista je prva zasebna jezikovna šola na Obali in Krasu, ustanovljena leta 1991 v Kopru. Prvih osem let smo delovali v centru Kopra, leta 1999 pa smo se preselili na drugo lokacijo, in sicer v Šalaro. Na našem jezikovnem centru vam poleg nudenja jezikovnih tečajev, kot so tečaji angleškega, italijanskega, nemškega, španskega, francoskega in  ruskega jezika, slovenščine za tujce ter številnih drugih jezikov, nudimo tudi jezikovne tečaje v tujini, prevajanje in lektoriranje, au-pair in opravljanje delovne prakse v tujini.

Jezikovni center Nista že več kot 25-let uspešno izobražuje otroke, najstnike, odrasle ter podjetja. Počaščeni smo, da Nistini tečajniki ocenjujete naše učitelje, našo prilagodljivost in dosežene rezultate z visokimi ocenami.

Učenje tujega jezika prepuščamo izkušenim učiteljem z večletnimi izkušnjami. Že od samega začetka pa pri nas poučujejo tudi tuji učitelji – native speaker-ji, ki prinašajo našim tečajnikom ne samo najboljše jezikovno znanje, temveč tudi delček kulture države, iz katere prihajajo.

Z našo pomočjo pa se lahko jezika naučite tudi v tujini, saj vam tečaje v tujini organiziramo na kvalitetnih in preizkušenih jezikovnih šolah. Le-te vam poleg učenja tujega jezika omogočajo tudi opravljanje delovne prakse na priznanih podjetjih.

Vabljeni v naš jezikovni center, kjer boste v krajšem času usvojili veliko več znanja. Ali kakor prav naš moto: “Pri nas se tujega jezika ne samo naučite, ampak v njem tudi spregovorite.”