Metoda poučevanja

Tujih jezikov se boste pri nas naučili tako kot se otroci naučijo maternega jezika – torej povsem naravno: s slušnim, bralnim, govornim in pisnim razumevanjem. Vsi tečaji temeljijo na konverzaciji, tečajniki pa se najprej naučijo komunikacije v vsakodnevnih življenjskih situacijah. Ure nadaljevalnih tečajev so namenjene bogatenju besednega zaklada in širjenju jezikoslovnih obzorij. Naše izobraževanje je kontinuirano, jezikovni programi so razporejeni na stopnje in poudarjajo trajnostno znanje jezika –  ne kampanjsko, ne na hitro, ampak redno in vztrajno.

Po naših dolgoletnih izkušnjah poučevanja, smo ugotovili, da je naša metoda najbolj učinkovita.

 

To so naši koraki:

  1. Ko nam boste razložili vaše potrebe vam bomo pripravili program usposabljanja in seznanili kako poteka vaša usposabljanje.
  2. Preverili bomo vaše znanje jezika s uvrstitvenim testom in zpoznali vaše besedišče in gramatiko.
  3. Uvrstili vas bomo v primernjo stopnjo znanja tujega jezika po europskem okverju od stopnje A1 do C2 in razložili vam bomo kako poteka delo na našem centru.
  4. Po pogovoru in strinjanju glede urnika in dni, vas bomo priključili v primerno skupino. Določili bomo najbolj primerno učno gradivo in dodatni material za vas. 
  5. Ves čas tečaja bomo spremljali vaše napredovanje s govorom, domačimi nalogami in vašim sodelovanjem ter z vprašalnikom katerega prejmete na sredi tečaja. Na koncu termina, ponavadi je to 44 ur boste preverili svoje znanje oziroma napredovanja s pisnim testom. In pridobili opisno spričevalo, ki bo pokazalo vaš napredeh znanja. Učitelj vam bo tudi povedal, kje so vaše luknje v znanju. In tako se boste za naslednji termin bolj potrudili na teh strukturah.
  6. Po končani stopnj bomo izmerili vaše zanje s pisnim in ustnim testom. Ob rezultatu izpita 75% in več pridobite certifikat o opravljeni stopnj znanja jezika.
  7. Preverili bomo ali ste zadovoljni s svojim znanjem in dosežki in vas uvrstili na naslednjo raven jezikovnega znanja.

Zakaj izbrati Nisto?

ZELO MAJHNE SKUPINE

od 4 do 6 tečajnikov

POUDAREK NA

KONVERZACIJI
Tečaj poteka izključno v učečem se jeziku

ODLIČNI PROFESORJI

Native speakerji

DOSTOPNA LOKACIJA

z brezplačnim parkiriščem pred šolo

98 %

USPEŠNOST TEČAJNIKOV

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS na 041 449 090 ali nam PIŠITE na school@nista.si

Naši partnerji