Otroci in Najstniki

OTROCI

Mlajši otroci se na Nisti novega jezika naučijo intuitivno preko igric, pesmi in gibov. Medtem ko se starejši otroci začno že spraševati o pomenu besed. Prav zato dajemo na naši šoli izjemno velik poudarek na pravilen pristop in izvedbo tečaja za otroke.

 

Igralne urice za najmlajše

Tečaj obsega 25 lekcij po 60 min, 1x tedensko, od oktobra do aprila (razen v času šolskih počitnic). Tečaj je primeren za otroke od 3. do 6. leta starosti. Naši najmlajši se bodo jezika učili preko igre, plesa, petja, deklamacij, predvsem pa zabave in smeha.  Ne pozabite, da so otroci v obdobju do 6. leta najbolj dojemljivi za učenje jezika, prav zato pouk poteka izključno v jeziku, ki se ga otroci učijo.

EN-C, IT-C, SL-C popolni začetniki in otroci z osnovnim znanjem pri učenju jezika; 3-6 let.

 

Tečaji konverzacije – za tiste, ki želijo več

Za otroke od 7. do 10. leta starosti, tečaji obsegajo 50 šolskih ur in potekajo 1x tedensko po 2 šolski uri. Tečaje vodita 2 učitelja, potekajo pa izključno v jeziku, ki se ga otroci učijo. Tečaji so odlična podlaga za nadaljnje vključitve k najstniškim tečajem.

  • EN-P1 do EN-P3, angleščina
  • IT-P1 do IT-P3, italijanščina
  • SL-P1 do SL-P3, slovenščina

Organiziramo tudi tečaje španščine, nemščine, ruščine in francoščine.

 

Spremljanje šolske snovi – za boljšo oceno

Tečaj poteka v skupini in je naravnan tako, da omogoča spremljanje šolske snovi (od 1. do 4. razreda). K izboljšanju šolskih ocen vodijo tudi metode dela in oseben pristop učitelja. Glede na težave, ki se pojavljajo pri učenju jezika, pa se lahko najstniki odločijo tudi za zakup individualnih ur oz. ur v paru, kjer se šolska snov še bolj natančno in sistematično spremlja.

Skupine sestavljamo glede na starost otroka, predznanje in glede na razred, ki ga obiskuje.

 

Tečaji v tujini

Na Nisti posredujemo tečaje v tujini tudi za najmlašje otroke, ki odpotujejo skupaj s starši. Family courses 

NAJSTNIKE

Tečaji za najstnike so namenjeni osnovnošolcem  (6.–9. razreda) in srednješolcem (1.–4. letnika), in sicer tako tistim, ki se v šoli srečujejo s težavami pri jezikih (angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, španščina …), kot najstnikom, ki bi radi razširili svoje šolsko znanje, ga izpopolnili ter postali samozavestnejši v komunikaciji.  Tečaji so zelo dobra popotnica tudi za tiste srednješolce, ki se bodo pripravljali na splošno ali poklicno maturo oz. popravni izpit.

 

Spremljanje šolske snovi – za boljšo oceno

Tečaj poteka v skupini in je naravnan tako, da omogoča spremljanje šolske snovi. K izboljšanju šolskih ocen vodijo tudi metode dela in oseben pristop učitelja. Glede na težave, ki se pojavljajo pri učenju jezika, pa se lahko najstniki odločijo tudi za zakup individualnih ur oz. ur v paru, kjer se šolska snov še bolj natančno in sistematično spremlja. Tečaji v paru ali trojčku so naravnost izvrstna metoda za priprave na maturo.

 

Tečaji konverzacije – za tiste, ki želijo več

Tečaji konverzacije, ki jih vodita slovenski in tuji profesor jezika, potekajo 1x tedensko po 2 šolski uri. Tečajnike v tečaje vključujemo glede na njihovo predznanje. Sam tečaj pa temelji predvsem na komunikaciji, ter tako prispeva k samozavestnejši in bolj tekoči rabi jezika. Konverzacijski tečaji vodijo do pridobitve mednarodnega certifikata.

  • EN-T2 do EN-T5
  • IT-T2 do IT-T5

Enako velja tudi za ostale jezike: nemščina, francoščina, španščina, ruščina.

ES-T – Španščina za najstnike

DE-T – Nemščina za najstnike

FR-T – Francoščina za najstnike

RU-T – Ruščina za najstnike

 

Mednarodni certifikati

Večina najstnikov, ki se na našem centru udeležuje tečajev, se kasneje odloči za pristop k mednarodnemu certifikatu. Z opravljenim mednarodnim certifikatom imajo najstniki doseženo B2 stopnjo, ki je enakovredna izpitu iz splošne mature.

Opravljanje mednarodnega certifikata  omogoča večje možnosti pri zaposlitvi, nadaljevanje študija na tujih univerzah ali okronanje dosedanjega znanja.

 

Tečaji v tujini

Nistina najbolj popularna storitev je posredovanje tečajev v tujini
za najstnike. Najstniki se odločajo za Cambridge, Malto, Berlin, Dunaj
in za ostale zanimive kraje v Evropi.

 

Zakaj izbrati Nisto?

ZELO MAJHNE SKUPINE

od 4 do 6 tečajnikov

POUDAREK NA

KONVERZACIJI
Tečaj poteka izključno v učečem se jeziku

ODLIČNI PROFESORJI

Native speakerji

DOSTOPNA LOKACIJA

z brezplačnim parkiriščem pred šolo

98 %

USPEŠNOST TEČAJNIKOV

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS na 041 449 090 ali nam PIŠITE na school@nista.si

Naši partnerji