učiteljev

nista o nas nistta v medijih

Naše delo nazorno prikazuje članek iz Primorskih novic. Naši mladi tečajniki so dosegli najvišjo stopnjo znanja jezika (Proficieny level) in jo okronali z mednarodnim certifikatom.

Primorske novice 12.9.2003 →

 

Pohvalimo se namreč lahko z veliko udeležbo na tečajih, ki potekajo kot priprave na opravljanje mednarodnih certifikatov. Zaradi kvalitetne priprave na izpit imamo visoko stopnjo uspešnosti pri pridobivanju mednarodnih certifikatov (skoraj 100%). O tem v oddaji Študentska.

Dober glas našega jezikovnega centra seže tudi globoko v Evropo, saj je že veliko tečajnikov iz Nemčije, Avstrije, Švice in Velike Britanije pri nas uspešno opravilo tečaj slovenščine za tujce. Novinarka Stefanie Flamm je svoje vtise zapisala v članku nemškega časopisa Die Zeit. .

Nemški časopis Die Zeit →

 

Ob 20. obletnici delovanja naše šole pa je bil v medijih objavljen program brezplačnih delavnic, ki smo jih organizirali ob tem častitljivem jubileju.  Več si lahko ogledate na:

Podpalmo.si →

Koper.si →

Slomedia.si →

 

Ob evropskem dnevu jezikov smo bili povabljeni na intervju na Radiu Koper. V intervjuju je vodja centra gospa Alenka Rajčič spregovorila o metodah dela, ki ohranjajo šolo Nista uspešno že 20 let.

V šolskem letu 2011/12 smo izvajali največ tečajev ruščine v Piranu in Portorožu. Tečaji so bili namenjeni zaposlenim v turizmu (hotelirji, gostinci …) ter malim podjetnikom, ki so člani Obrtne zbornice Piran. Povečano zanimanje za učenje ruskega jezika na Obali so opazili tudi na Primorskih novicah, ki so v ta namen napisali naslednji članek.

 

»NI HAO!« O pomembnosti znanja kitajskega jezika je za Primorske novice spregovorila naša direktorica ga. Alenka Rajčić. Vsi se zavedamo, da je kitajščina jezik prihodnosti zato združite prijetno s koristnim in se udeležite tečaja! »ZAIJIAN!«

Primorske novice 2013 →

Zakaj izbrati Nisto?

ZELO MAJHNE SKUPINE

od 4 do 6 tečajnikov

POUDAREK NA

KONVERZACIJI
Tečaj poteka izključno v učečem se jeziku

ODLIČNI PROFESORJI

Native speakerji

DOSTOPNA LOKACIJA

z brezplačnim parkiriščem pred šolo

98 %

USPEŠNOST TEČAJNIKOV

Imate vprašanje! Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS na 041 449 090 ali nam PIŠITE na school@nista.si

Naši partnerji